Job hos Agri-Norcold

Assistent søges til vores Kundeservicecenter, Kolding

Vi skal snart implementere en ny kunde, som skal serviceres fra flere af vore afdelinger, og det giver flere opgaver til vores Servicecentre.

Vi søger derfor en serviceminded assistent til vores Servicecenter i Kolding. Er du detaljeorienteret og har fokus på at få opgaven løst rigtigt, samtidig med at du kan sikre høj effektivitet i en travl hverdag med mange deadlines?

Ved du at det vigtigste i dit arbejde er hele tiden at sikre vores kunder får den bedste service?
Så er det dig vi mangler til et job som assistent i vores Servicecenter


Automatikteknikerelev søges til teknisk team i Vejen

Til vores tekniske afdeling hos Agri-Norcold i Vejen søger vi en lærling, som har interesse for el-teknik, og som minimum har gennemgået grundforløbet på en el-teknisk uddannelse. Du ved måske endnu ikke, hvilken vej du præcist vil gå, men her kan vi tilbyde en spændende uddannelse som Automatiktekniker, hvor man bliver uddannet i at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Tekniker søges til Vejen - Nordeuropas største frysehus

Vores teknikere i Vejen har travlt, med at sikre at AL teknik fungerer optimalt

MEN vi har en dejlig arbejdsplads med super gode kollegaer, og derfor har vi nu kun 1. stilling ledig. En af vores kollegaer, der havde søgt nye udfordringer udenfor Agri-Norcold, har søgt tilbage. Det er vi super glade for, men mangler stadig en kollega til at dække aftenholdet.

Så skynd dig at sende din ansøgning, så du kan blive en del af dette dygtige team.Truckfører søges til Nykøbing Mors

Vi har travlt på vores lager på Nykøbing Mors og har derfor brug for endnu en dygtig truckfører. Så er du klar til udfordringer? Har du arbejdsiver? Og er du frisk på at hoppe i det varme tøj? – Så er det dig vi mangler til vores dygtige team på Mors!

Lagermedarbejdere søges til aftenhold i Vejen

Vi har travlt på vores lager i Vejen og har brug for flere dygtige truckfører til vores aftenhold. Så er du klar til udfordringer? Har du arbejdsiver? Og er du frisk på at hoppe i det varme tøj? – Så er det dig vi mangler til vores dygtige team i Vejen!

Vi er altid interesseret i at høre fra kvalificerede kandidater, og modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger.

Så hvis du føler at din profil, kompetencer og værdier matcher Agri-Norcolds hører vi gerne fra dig.

Du kan sende ansøgningen til: